Om oss

Vi har mer än 30 års erfarenhet i branchen, kunnig och kreativ personal och vi arbetar alltid med kunden i fokus.

Jag grundade Stockholms Vattenskärning 1989, och företaget utgör hjärtat i företagsgruppen Steelex Group. Vi arbetar huvudsakligen med legotillverkning inom metallbearbetningsindustrin med CNC-styrd vattenskärning som specialitet. Idag är vi en komplett mekanisk verkstad och vi är omkring 25 medarbetare som ständigt arbetar med kunden i fokus.

”Vår affärsidé är att hjälpa våra kunder från idé till färdig produkt”

Thomas Melin, VD

Med över 30 år i branschen har vi den erfarenhet, kunskap och kapacitet som krävs för att kalla oss en komplett leverantör inom metallbearbetning. Vår affärsidé är att hjälpa våra kunder från idé till färdig produkt – vår avdelning för prototyptillverkning och produktutveckling arbetar direkt mot de olika produktionsavdelningarna och kan därmed enkelt följa processen och hålla er uppdaterade hela vägen.

Med hjälp av våra systerbolag i Steelex Group kan vi hjälpa er med de mest skiftande arbeten inom metallbearbetningsindustrin. Vi har modern utrustning, kunniga medarbetare och stora råvarulager som gör att vi snabbt kan tillmötesgå våra kunders behov med konkurrenskraftiga priser samt snabba och pålitliga leveranser.

Våra certifikat

Vi är stolta över att meddela att vår verksamhet uppfyller de stränga kraven i flera ISO-certifieringar.

Dessa certifikat, inklusive ISO 3834-2:2005, EN1090-1:2009 +A1:2011, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018 och ISP 9001:2015, bekräftar vår förmåga att leverera högkvalitativa produkter och tjänster samtidigt som vi tar ansvar för miljön och säkerheten på arbetsplatsen.

Kontakta oss

Vi är alltid här för att hjälpa dig! Oavsett om du har en fråga om våra produkter eller tjänster, behöver hjälp med en beställning eller bara vill säga hej.

08 - 583 525 50

Spamskyddad